Es comença a repartir l’Agenda de Sant Jordi per continuar promovent el comerç palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de ja fa setmanes, des del consistori palafollenc, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls i tot el teixit comercial del poble es treballa per promoure el consum als negocis palafollencs.

Darrerament, aquesta promoció s’ha materialitzat en el concurs d’aparadors decorats de Sant Jordi que l’ACEP ha tirat endavant durant aquests dies, i que culminarà amb la celebració de la diada, aquest proper divendres.

Justament emmarcada en aquesta iniciativa, la mateixa associació i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls han decidit impulsar-ne una altra per complementar-la. Es tracta de la difusió de l’Agenda de Sant Jordi, un petit llibret que des d’avui dimarts ja s’ha començat a repartir als diferents comerços palafollencs i que duu imprès el lema “Estima i compra a Palafolls”.

En parla Sílvia González, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori palafollenc.

Les agendes s’han començat a repartir avui, i paral·lelament també s’ha fet un nou tiratge de les bosses de roba amb el logotip de la campanya “Fem Palafolls” -amb una “X” impresa”- per promocionar el comerç local.

Justament, insisteix González, incidir en el consum de proximitat és l’aposta del consistori i l’ACEP per continuar donant suport a l’economia local.

El consistori palafollenc vol continuar, d’aquesta manera, donant suport i dinamitzant el teixit productiu del municipi, un dels sectors que també ha resultat afectat per la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics