Torna el Sant Jordi al carrer a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mitja dotzena de parades de llibres i roses ocuparan demà el Fòrum Palatiolo. Són menys de les que habitualment es planten durant la diada de Sant Jordi al nostre municipi, però en què caldrà mantenir totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis de la Covid-19. Seran 6 parades entre entitats i empreses que oferiran llibres i roses per aquest Sant Jordi. Qui també serà al Fòrum Palatiolo serà aquesta emissora que oferirà part de la seva programació habitual demà des del centre de Palafolls.

El nostre municipi té previst diferents activitats per aquest Sant Jordi. Seran activitats que es realitzaran en diferents hores i emplaçaments per evitar aglomeracions.

Paral·lelament, però, el consistori ha decidit també repetir la plantada de flors que ja es va dur a terme durant el Sant Jordi de l’any passat, en ple confinament. Seran més d’un miler de flors repartides en diverses places de Palafolls.

En parla Aleix Freixa, regidor de Parcs i Jardins del consistori.

A diferència de l’edició del 2020, però, el consistori demana que la gent no se les endugui just després de la diada, i que puguin lluir també al llarg del cap de setmana.

D’altra banda, s’ha impulsat també una nova iniciativa que vol “plantar poemes” per fer-ne un jardí envoltant la plaça Valls d’Ax. En parla Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Així, demà, dada de Sant Jordi, hi haurà actuacions i poemes amb alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa a la Plaça Poppi  tocades les 12, a les 3 i a quarts de 5, coincidint amb  les hores d’entrada i sortida d’alumnes de les escoles.

A quarts de 6, al parc de les esplanes, hi ha Contes de Sant Jordi al revés. Per aquesta activitat calia inscripció prèvia i fa dies que no queden localitats disponibles.

A un quart de 20h, està previst un assaig obert dels percussionistes dels Diablesfolls al Parc de les Esplanes, davant la piscina. En aquest mateix espai, a les 20h, hi haurà poemes musicalitzats de Joel Minguet.

Dissabte també té activitats proposades. A les 12 del migdia hi haurà gegants estàtics davant el casal d’avis. A la tarda cantada d’havaneres amb el grup malgratenc Americanus  i ja a quarts de 8, al castell, es farà la presentació de la revista de patrimoni “Vilelles” amb un tast de vins. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics