URGENT

Les càmeres de seguretat permeten recuperar un cotxe robat a Tordera

Compartiu aquesta història

2a detenció en una setmana gràcies a aquestes càmeres

Aquesta setmana els agents de la Policia Local de Palafolls van poder recuperar un cotxe, marca BMW, que  constava com a robat 3 dies abans a Tordera.

Aquest dimarts a la tarda el vehicle va passar per davant d’una de les càmeres de seguretat situades en diferents punts del nostre municipi. Aquestes càmeres llegeixen les matrícules i estan connectades a una base de dades a nivell català que ajuda a identificar vehicles denunciats per estar relacionats amb fets delictius o per haver estat robats entre d’altres.

Un cop localitzat el vehicle, el sistema va alertar als agents que van poder interceptar el cotxe i detenir el conductor.

Miguel Ángel Marín és el sotsinspector de la policia local de Palafolls.

Aquesta detenció és la segona en poc més d’una setmana gràcies a les càmeres lectores de matrícula. Fa uns dies es va detenir un fugitiu que es trobava en situació de cerca i captura gràcies a que el sistema el va localitzar al nostre municipi.

Segons Marín aquestes càmeres ofereixen una bona coordinació amb la resta de policies per interceptar cotxes fitxats.

-*

No és l’única detenció d’aquesta setmana, ja que fa uns dies el cos local de seguretat va detenir un altre home que es trobava en situació de cerca i captura per ordre d’un jutjat d’Arenys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics