URGENT

Palafolls En Comú acusa al govern de prepotent i superb

Compartiu aquesta història

Responen a l’entrevista de l’alcalde a RP

En un comunicat, la formació palafollenca recorda al govern local que la ciutadania té el dret a protestar davant d’allò que li sembla injust. Segons els comuns, l’alcalde de Palafolls va acusar la ciutadania de ser un grup organitzat i deixar-se influenciar per l’oposició en les protestes contra la no reobertura de la piscina; un fet que, segons el comunicat, delata “prepotència” i “supèrbia” del govern local.

Palafolls en comú adverteix a ERC que no consentiran més menysteniments ni a la ciutadania ni als grups de l’oposició.

L’alcalde, Francesc Alemany, va apuntar dimarts, a l’entrevista a RP, que rere les diferents associacions de veïns del poble que també protesten per l’obertura de la piscina hi ha interessos polítics, assenyalant que hi ha exregidors i membres de les llistes polítiques en les tres associacions implicades a la protesta. En aquest sentit, els comuns giren l’argument i acusen als republicans d’haver polititzat algunes associacions en benefici propi. Tambe recorden que, per sobre de tot, ells són ciutadans del poble i que no hi ha incompatibilitat en ser regidor o membre de llistes electorals.

Els comuns neguen haver encoratjat els actes vandàlics viscuts el cap de setmana passat amb pintades amb espais públics i al domicili de l’alcalde,

Justament, aquesta tarda el batlle té previst reunir-se amb representants de les Associacions de Veïns que defensen la reobertura de la piscina; són les del Centre, Santa Maria i Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics