Malgrat inaugura la temporada de platges amb la reubicació de la platja nudista

Platja de la conca de Malgrat. Foto d'Arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí de Malgrat ha donat el tret de sortida de la temporada de platges aquest cap de setmana, i enguany ho fa amb una novetat pel que fa a l’espai de bany nudista. L’espai es recupera després que la localitat quedés sense aquest espai degut a la formació de la llacuna a la desembocadura de la Tordera amb el temporal Gloria i el posterior tancament d’aquest espai per preservar-lo.

Segons recorda el consistori malgratenc, la platja destinada a ús nudista està situada a la Platja de La Conca, entre les pistes municipals d’atletisme i el primer càmping del Camí de la Pomereda; un espai que, entre la ciutadania palafollenca, es coneix com la “platja de Palafolls”. La nova ubicació compta amb un tram de platja de 100 metres lineals.

L’Ajuntament de Malgrat ha informat que els serveis de les platges -com cartells, dutxes, passeres o papereres, entre altres- estan des d’ahir ja operatius a les platges de l’Astillero i Malgrat Centre, i s’hi mantindran fins al 31 d’octubre. D’altra banda, a les platges de La Conca i Punta de la Tordera els serveis s’oferiran fins al 15 de setembre.

Pel que fa al servei de salvament i socorrisme, el consistori informa que s’activarà a la Platja de l’”Astillero” i Malgrat Centre a partir del 19 de juny i fins al 12 de setembre, i a la Platja de La Conca i a la de la Punta de la Tordera s’activarà de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Enguany, i des de ja fa un mes, Malgrat torna a tenir activa la platja de gossos a la platja de la Conca.

A nivell de mesures anti-Covid, l’Ajuntament de Malgrat recorda que de moment es desconeixen quines seran les restriccions aplicades a les platges aquest estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics