L’Amateur de futbol fa la feina guanyant al Montessori i el Sènior de bàsquet cau contra el Guíxols

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del futbol palafollenc rebia aquest dissabte al Montessori-Palau al camp de Palafolls, i va aconseguir imposar-se per 2 a 1 al gironins.

El marcador es va encetar al minut 8 de partit amb un primer gol de Salazar, i no va ser fins a l’inici de la represa de la segona part que els visitants van empatar. Mitja hora més tard, al minut 78 de partit, Álvarez aconseguia el gol de la victòria. Amb aquest resultat, l’Amateur palafollenc aconsegueix situar-se en 6a posició de la lliga amb 12 punts, els mateixos que tenen el quart i cinquè classificats.

D’altra banda, l’Infantil de Segona Divisió queia dissabte de forma dolorosa contra el Malgrat per 1 a 8.

En pàgina de bàsquet, l’equip Sènior masculí de Tercera Categoria del CB Palafolls viatjava dissabte a la pista del CB Guíxols. El partit va estar dominat en tot moment pels locals, i els palafollencs van acabar perdent per 72 a 59. El proper dissabte, el Sènior palafollenc rebrà al Guíxols al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics