L’elaboració del Pla Local de Joventut s’obre a tots els joves en una nova reunió

Foto: Gerd Altmann - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove Can Batlle ha fet una crida a la població jove de Palafolls per tal de seguir impulsant l’elaboració del nou Pla Local de Joventut. Serà d’aquí a una setmana, el dimecres 12 de maig, i aquest cop s’ha convocat a tots els joves del municipi que no estiguin associats a cap entitat en concret.

La intenció de Can Batlle és continuar fent passes endavant en l’elaboració d’aquest pla, que pretén ser una eina per guiar les polítiques en matèria de joventut que es facin al municipi. Amb la reunió del proper dimecres, el local jove vol recollir opinions dels i les joves i els seus punts de vista sobre el que creuen que es pot millorar a Palafolls.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut del local jove Can Batlle, afirma que és important la participació d’aquests joves, ja que servirà per validar les propostes i accions ja plantejades en anteriors trobades.

La trobada amb els joves de Palafolls per continuar traçant el nou Pla Local de Joventut es farà el dimecres 12 de maig a dos quarts de 6 de la tarda a les instal·lacions del local jove Can Batlle.

Els interessats en participar-hi ha de contactar amb el local per telèfon, WhatsApp o les xarxes socials. En aquest sentit, Muñoz demana que hi hagi aquesta comunicació prèvia per tal d’organitzar la trobada amb les prevencions anti-Covid necessàries.

Per a més informació i per confirmar assistència es pot enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 673 283 130 o també contactar amb el perfil d’Instagram @can_batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics