El Banc de Sang busca voluntaris a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Farà d’enllaç entre el municipi i l’entitat

L’entitat encarregada de les campanyes de donació de sang que s’organitzen regularment al territori, ha iniciat una campanya per tal de sumar persones voluntàries amb l’organisme.

El banc busca palafollencs i palafollenques que vulguin fer de voluntaris durant les properes jornades de donació de sang que es facin al municipi.

Segons afirma l’entitat, els voluntaris són imprescindibles per tal que les jornades de donació siguin un èxit. En aquest sentit, són les persones que s’encarreguen d’atendre i rebre els donants i que ajuden en l’organització per exemple a l’hora de definir dies i espais on realitzar la jornada d’extraccions. Ho explica Silvia Delgado, responsable del Banc de Sang i Teixits del Maresme

A Palafolls ja hi havia una persona responsable que ho ha hagut de deixat  i per això es busca algú que faci d’enllaç entre el municipi i l’entitat.

El Banc de Sang afegeix que les persones que es presentin com a voluntàries reben un acompanyament per part de l’entitat, gaudeixen d’una assegurança i també una formació prèvia a les jornades de donació.

Les persones interessades en col·laborar poden enviar un correu electrònic indicant el nom, telèfon i la població a l’adreça comunicacio@bst.cat.

Segons informa el Banc de Sang i Teixits, cada any més de 2.000 persones voluntàries ajuden en l’organització de campanyes de donació de sang, mentre que altres persones promouen col·lectes de donació de sang a les seves empreses, universitats o pobles.

El Banc de Sang i Teixits és una empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat que té per objectiu garantir l’abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya, i és el centre de referència en immunologia diagnòstica i de desenvolupament de teràpies avançades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics