Can Batlle reobrirà les seves portes aquest proper dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove de Palafolls continua avançant per poder continuar oferint la seva activitat habitual al jovent del municipi, i que com tots els àmbits ha quedat alterada per la situació sanitària actual.

La bona notícia és que aquest proper dilluns Can Batlle reobrirà les seves portes i torna a acollir activitat presencial. Serà en horari de tardes, de dos quarts de 4 a dos quarts de 8, i amb una programació que s’estendrà al llarg de maig i juny.

Per Albert Muñoz, tècnic de Joventut del local, la reobertura presencial és un pas més de l’equipament per recuperar una certa normalitat i continuar sent un espai de referència pels joves del municipi, reprenent els espais i les activitats que habitualment ofereix.

Amb la reobertura d’aquest dilluns es reprendran les tardes d’estudi, els tallers de manga i de rap, els jocs de taula i PlayStation i les sessions “Posa’t en forma” dels divendres. Paral·lelament, l’espai continua oferint els seus bucs d’assaig per a grups musicals, servei d’Internet i una zona de jocs.

Muñoz destaca, però, que la intenció del local és, sobretot, reprendre el contacte amb els joves i escoltar-los de cara a planificar les activitats que s’impulsaran des del local aquest estiu i de les quals en són els protagonistes.

La reobertura i represa de l’activitat presencial del local jove Can Batlle, aquest dilluns, es fa la mateixa setmana en què es durà a terme una nova trobada per continuar perfilant el nou Pla Local de Joventut, i que aquest cop vol reunir als joves del poble que no són membres de cap entitat en concret. La trobada es farà dimecres a la tarda, i per participar-hi cal confirmar assistència contactant amb el local jove.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics