Blanes continua impulsant el projecte “Som Platja”

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Es tracta d’una iniciativa adreçada a alumnes de 3r d’ESO que vol servir per conscienciar als escolars del nunicipi sobre la millora de l’estat mediambiental de les platges.

El projecte “Som Platja”, impulsat per l’entitat ‘Submon’ amb el suport del Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, té com a part destacada les tres sortides que s’han fet per netejar i fer un mostreig de residus a la Platja de S’Abanell, la més extensa amb què compta el litoral de Blanes.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’última de les sortides s’ha fet aquesta setmana, amb la qual s’ha culminat la primera part del projecte. A la mateixa platja, els alumnes netegen i mostregen els residus que es van trobant, classificant-los per la seva tipologia, així com per valorar les seves possibles vies d’entrada al medi marí i plantejar iniciatives per reduir-les.

Segons informa el consistori, el següent pas del projecte és dissenyar una campanya de difusió de les dades recopilades al llarg de les tres sortides, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el perill que signifiquen. Es preveu que la presentació de la campanya es faci el mes de juny.

A banda de Blanes, el projecte es fa també d’altres municipis del litoral, com Canet de Mar, i està subvencionat per la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics