URGENT

Palafolls rep una subvenció per millorar els patis de les escoles i la llar d’infants

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha rebut 16.000 euros de subvenció en el marc del Pla de Xoc d’Equipaments Responsables de la Diputació de Barcelona.

Una de les línies previstes en aquest pla de xoc és la d’inversió i projectes per a la millora dels usos socials dels espais. Aquí és on el consistori palafollenc ha aconseguit els diners, que serviran per potenciar els patis de les dues escoles i de la llar d’infants.

Els patis són un punt de socialibilització i integració dels infants, els quals amb la pandèmia han adquirit més importància per a la gestió emocional i social en un entorn de confinament. 

De fet, fa anys que existeix el projecte pati, que busca dinamitzar aquests espais més enllà de ser un espai d’esbarjo i dotar-lo projectes educatius.

En parla Anna Rovira, tècnica d’ensenyament.

Amb aquests 16.000 euros, el consistori ja té pensades les actuacions que vol fer als patis de les dues escoles i de la llar. En concret, i segons ha sabut aquesta emissora, es compraran elements lúdics i d’interacció així com un petit rocòdrom per a cada centre. De fet, els mateixos centres educatius també han participat en la planificació de les inversions. La intenció és donar un valor afegir als patis perquè siguin també espais d’aprenentatge.

Ara el consistori adquirirà aquests nous elements, que es preveu incorporar en breu als centres educatius del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics