URGENT

Cap de setmana de neteges en el “Let’s Clean Up” a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta iniciativa és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Enguany els actes principals arreu d’Europa es realitzen entre demà i diumenge i Palafolls s’hi suma amb dues activitats.

La primera prevista per demà al matí és una neteja que faran els alumnes de l’institut de Palafolls al torrent de la burgada, a tocar del centre educatiu.

Una neteja que es farà des de bon matí i fins a quarts d’1 del migdia.

És una activitat limitada als alumnes del centre.

L’activitat prevista pel Let’s Clean Up i oberta a tothom, és la neteja de l’entorn del Molí d’en Puigvert organitzada per les Green Pala. Aquest grup de joves van guanyar uns premis de la Fundació Catalana de l’Esplai amb un projecte de recuperació de l’entorn del Molí. Un projecte que es començarà a materialitzar aquest diumenge amb aquesta neteja organitzada per torns i per grups bombolles. Actualment hi ha una 30a de persones apuntades per participar en aquesta activitat.

Cal inscripció prèvia per poder gestionar les mesures anticovid i organitzar la jornada i es podrà apuntar fins gairebé el mateix dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics