L’Ajuntament reunirà les entitats per planificar el retorn de les activitats

Rapte de la Geganta
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la tornada progressiva a una certa normalitat, l’Ajuntament de Palafolls ha citat a totes les entitats i associacions del municipi per tal d’escoltar les seves propostes, inquietuds davant els nous temps i alhora poder treballar conjuntament en el retorn a les activitats de cara al proper curs.

Així, les entitats culturals estan convocades dimarts vinent a les 7 de la tarda al teatre per tal de planificar i coordinar la tornada de la programació d’activitats desenvolupades per les associacions locals, ara que poc a poc tornen a obrir instal·lacions i que es començaran a permetre algunes activitats.

En la convocatòria que han rebut les entitats s’explica que els objectius de la trobada són escoltar les propostes de les entitats, parlar del reinici de les activitats i planificar i coordinar a curt termini les actuacions a fer en els propers mesos.

En parla Mari Parra, tècnica d’entitats de l’Ajuntament de Palafolls.

Parra insisteix en què la trobada ha de servir per plantejar propostes i escoltar les entitats del municipi, les quals s’han vist afectades pel que ha suposat la pandèmia.

La reunió serà presencial al teatre i garantint totes les mesures anti-Covid, pel que els representants de les entitats han de confirmar la seva participació a la trobada organitzada per la regidoria d’entitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics