URGENT

Malgrat reobrirà les seves aules d’estudi a finals de mes

Compartiu aquesta història

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat que el proper 28 de maig es tornaran a posar en marxa les aules d’estudi a la Biblioteca la Cooperativa. La data, com és habitual, coincideix amb la recta final del curs escolar i l’època d’exàmens i les Proves d’Accés a la Universitat.

El servei torna enguany a la Biblioteca, després que l’any passat, com a mesura puntual degut a la pandèmia, es fes al Centre Cívic.

Les aules d’estudi obriran els dies 28, 29 i 30 de maig i entre el 3 i el 10 de juny. Els dies entre setmana les aules obriran de 8 del vespre a 11 de la nit, mentre que els caps de setmana l’horari serà de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament malgratenc vol donar resposta als estudiants que no disposen d’un espai propi per poder preparar-se els exàmens de final de curs, i per això s’adrecen a joves que cursin Batxillerat, cursos universitaris o també mòduls de cicles formatius.

L’Ajuntament de Malgrat informa que les aules d’estudi s’obriran amb les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics