Malgrat reobrirà les seves aules d’estudi a finals de mes

Biblioteca La Cooperativa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat que el proper 28 de maig es tornaran a posar en marxa les aules d’estudi a la Biblioteca la Cooperativa. La data, com és habitual, coincideix amb la recta final del curs escolar i l’època d’exàmens i les Proves d’Accés a la Universitat.

El servei torna enguany a la Biblioteca, després que l’any passat, com a mesura puntual degut a la pandèmia, es fes al Centre Cívic.

Les aules d’estudi obriran els dies 28, 29 i 30 de maig i entre el 3 i el 10 de juny. Els dies entre setmana les aules obriran de 8 del vespre a 11 de la nit, mentre que els caps de setmana l’horari serà de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament malgratenc vol donar resposta als estudiants que no disposen d’un espai propi per poder preparar-se els exàmens de final de curs, i per això s’adrecen a joves que cursin Batxillerat, cursos universitaris o també mòduls de cicles formatius.

L’Ajuntament de Malgrat informa que les aules d’estudi s’obriran amb les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics