La restauració espera una millora de la situació amb les noves mesures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La finalització de l’estat d’alarma i la conseqüent fi del toc de queda nocturn coincideix també avui amb un nou relaxament de les mesures que restringeixen horaris en l’àmbit de la restauració.

Des d’avui, els restaurants poden servir altra vegada sopars, en aquest cas fins a les 11 de la nit, i això suposa que a Palafolls alguns establiments tornin a obrir després de molts mesos tancats. És el cas del Lloc9, restaurant a tocar a la carretera B-682, i que durant tots aquests mesos ha hagut de fer malabars per intentar adaptar-se a les restriccions i poder obrir.

Pili Agell, responsable del Lloc9, afirma que la reobertura d’aquest diumenge l’encaren amb molta il·lusió.

D’altres restaurants palafollencs sí que s’han pogut mantenir actius però havent-se de reinventar i apostar, sobretot, pel menjar per emportar que ja abans era una part del seu servei, com és el cas del Balconet.

Des d’aquest cèntric establiment, el seu responsable, David Gamundi, també assegura que encaren positivament el nou escenari que s’obre a partir d’avui diumenge, amb l’esperança que aquest estiu que s’apropa sigui millor que el de l’any passat.

Des d’avui diumenge, amb l’entrada en vigor de les noves mesures anti-Covid, la restauració pot obrir i servir sopars fins a les 23h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics