Empat de l’Amateur de futbol, victòria del femení de futbol sala i derrotes pels dos principals equips de bàsquet

Foto: FCF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del CD Palafolls ha empatat a 1 aquest cap de setmana contra el Tordera al Palastàdium Lluís Moner. Ha estat aquest dissabte a la tarda, en un derbi que va quedar-se amb el marcador definitiu ja al minut 5 de partit, després d’un primer gol dels torderencs al minut 3 i l’empat del Palafolls, obra de Joan Romero, que va arribar només dos minuts més tard.

Amb aquest empat, l’Amateur palafollenc se situa ara en 10a posició amb 13 punts, els mateixos que tenen tres els equips que té per sobre a la classificació.

Per la seva banda, l’equip Infantil de Segona Divisió va aconseguir imposar-se al camp del Lloret ahir diumenge per la mínima, amb un gol d’Alberto Romero. Amb aquest resultat l’equip suma 6 punts en total a la lliga i se situa ara en 10a posició.

En pàgina de futbol sala, l’equip de Segona Divisió Femení va golejar al Farmadosis Dosrius a domicili, obtenint un còmode resultat de 0 a 5 amb dos gols de Mañé i tres més de Naranjo, Bayod i Ayuso. Amb aquesta primera victòria, l’equip se situa en 7a posició a la lliga.

El primer equip del San Luis també aconseguir un resultat d’autoritat aquest cap de setmana, després d’imposar-se per 2 a 7 a la pista del Vall-Llobrega ahir diumenge. La victòria els deixa segons a la classificació amb 13 punts.

D’altra banda, en pàgina de bàsquet, els equips del CB Palafolls no han aconseguit bons resultats aquest cap de setmana. En el cas del Sènior Masculí, l’equip va apropar-se a la victòria però va acabar caient contra el Guíxols per 73 a 76 després d’un partit molt disputat.

Per la seva banda, el Sots-25 va caure per 63 a 78 davant del Bàsquet Arbúcies, en un partit que va anar de més a menys i que va acabar donant la victòria als visitants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics