200 persones aprofiten el final de l’estat d’alarma per sortir al carrer de matinada

La Policia Local controlant el toc de queda a l'octubre. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A les 12 df la nit d’ahir diumenge dequeia l’Estat d’Alarma i amb ell l’obligat compliment del toc de queda nocturn. Aquest fet el van aprofitar molts palafollencs per sortir de casa. No hi havia res a fer ni res o bet al nostre poble, però la policia va comptar unes 200 persones que, respectant en la majoria de casos, les distàncies de seguretat i l’obligatorietat de portar mascareta, van aprofitar per donar una volta nocturna després de mig any sense poder fer-ho fer. Ho explica Miguel Angel Marin, sots-inspector de la Policia Local.

Però no tothom ha seguit les normes. De fet la policia ha tingut molta feina aquest passat dissabte i va aixecar una 30a d’actes. Hi ha sancions per conduir begut, per no portar mascareta en via pública , però la meitat d’aquestes sancions s’han aixecat a joves del nostre municipi per fer botellons i beure a la via pública, una activitat que està prohibida amb o sense estat d’alarma.

Es van localitzar joves a la plaça del Castell, a la zona del pipican o prop del camp de futbol i a diferència d’altres ocasions, totes les denúncies han estat per a joves majors d’edat.

La Policia havia dissenyat un dispositiu especial per la primera nit de desconfinament nocturn. 

Ahir diumenge, la situació va ser molt més tranquil·la i la principal novetat va ser la reobertura nocturna dels establiments de restauració, cosa que es va notar especialment amb cues a alguns establiments que reobrien ahir després de mesos d’estat totalment tancats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics