URGENT

Arrenquen les preinscripcions a la Llar d’Infants Palafollets

Compartiu aquesta història

La Llar d’Infants de Palafolls ha obert aquest dilluns les preinscripcions pel curs 2021-2022. El termini s’allargarà fins el divendres 21 de maig, la setmana que ve; són els dotze dies de preinscripció escolar a l’educació infantil, de 0 a 3 anys.

Les famílies interessades en preinscriure el seu fill o filla a la llar han de fer-ho a través del web www.palafolls.cat, o bé també demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana pels dies 11 i 18 de maig.

L’any passat ja va aplicar-se el format telemàtic, el funcionament del qual s’ha valorat bé des del centre educatiu, i enguany s’ha tornat a aplicar de forma paral·lela a la possibilitat de fer-ho presencialment els dos dies esmentats.

Tot i que les portes obertes van celebrar-se el passat mes d’abril, les famílies que necessitin més informació sobre la Llar d’Infants de Palafolls o que vulguin conèixer més d’aprop el centre, poden contactar-hi trucant al telèfon 93 766 60 60 o bé enviant un correu electrònic.

A l’hora de fer la presincripció, les famílies hauran de tenir en compte la documentació que es requereix, i que es troba indicada al mateix web municipal.

A l’Informatiu Vespre de Ràdio Palafolls parlarem amb la directora de la Llar d’Infants Palafollets, Sandra Jiménez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics