Arrenquen les preinscripcions a la Llar d’Infants Palafollets

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Llar d’Infants de Palafolls ha obert aquest dilluns les preinscripcions pel curs 2021-2022. El termini s’allargarà fins el divendres 21 de maig, la setmana que ve; són els dotze dies de preinscripció escolar a l’educació infantil, de 0 a 3 anys.

Les famílies interessades en preinscriure el seu fill o filla a la llar han de fer-ho a través del web www.palafolls.cat, o bé també demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana pels dies 11 i 18 de maig.

L’any passat ja va aplicar-se el format telemàtic, el funcionament del qual s’ha valorat bé des del centre educatiu, i enguany s’ha tornat a aplicar de forma paral·lela a la possibilitat de fer-ho presencialment els dos dies esmentats.

Tot i que les portes obertes van celebrar-se el passat mes d’abril, les famílies que necessitin més informació sobre la Llar d’Infants de Palafolls o que vulguin conèixer més d’aprop el centre, poden contactar-hi trucant al telèfon 93 766 60 60 o bé enviant un correu electrònic.

A l’hora de fer la presincripció, les famílies hauran de tenir en compte la documentació que es requereix, i que es troba indicada al mateix web municipal.

A l’Informatiu Vespre de Ràdio Palafolls parlarem amb la directora de la Llar d’Infants Palafollets, Sandra Jiménez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics