S’obren els ajuts socials pels afectats econòmicament per la Covid-19

Actual oficina d'informació de l'Ajuntament. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes de maig s’han obert les ajudes per fer front a les pèrdues econòmiques derivades del coronavirus, adreçades a palafollencs i palafollenques afectats per aquesta circumstància.

En concret, segons la resolució de les subvencions, se’n poden beneficiar aquelles persones que hagin patit pèrdues econòmiques degut a la pandèmia entre el 21 de juny del 2020 i el 31 de març d’enguany, i que compleixin diferents requisits. Entre aquests, cal que siguin persones desocupades derivades de les mesures anti-Covid; treballadors afectats per un ERTO derivat de la Covid-19; persones amb contracte fix discontinu que reben la prestació extraordinària, així com treballadors empleats per una altra persona. Queden exclosos d’aquesta convocatòria les persones jurídiques o treballadors autònoms, els quals poden acollir-se a les subvencions pel sector econòmic de Palafolls. Entre altres requisits, cal també que el sol·licitant sigui major d’edat i estigui empadronat a Palafolls.

Com ja havia avançat el consistori, l’import total que es destina a aquesta nova línia d’ajuts és de 150 Mil euros, i l’import de la subvenció atorgada per beneficiari serà de mínim 500 euros i de màxim 1.000.

La presentació de sol·licituds es pot fer ja a través de la seu electrònica del web www.palafolls.cat, amb temps per fer-ho fins el dia 30 de juny.

Segons s’indica a la resolució, aquest ajut és compatible amb qualsevol altra subvenció, prestació, subsidi o ajuda destinada a la mateixa finalitat, sempre que es comuniqui a l’Ajuntament de Palafolls i sempre que es compleixi el requisit de no superar l’import total de les diferents subvencions la suma total de la despesa objecte de la subvenció.

Per a més informació, es pot consultar el portal web municipal www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics