URGENT

L’Ajuntament encoratja a les entitats a treballar plegades en la represa d’activitats

Compartiu aquesta història

Prop d’un centenar de persones, en representació d’una 40a d’entitats veïnals, culturals o esportives, es van trobar ahir a la tarda al teatre de Palafolls responent a la convocatòria de l’Ajuntament.

A la trobada es va voler fer balanç de la feina feta en els últims mesos i dels entrebancs que s’han anat salvant arran de la pandèmia.

Imatge de la reunió d’ahir. RP

Però també es va parlar de futur i en aquest sentit l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va encoratjar les entitats locals a tornar amb responsabilitat a l’activitat. Una tornada que  el consistori espera que es pugui fer coordinadament i aprofitant un treball conjunt entre les pròpies entitats. 

A la trobada es va posar de manifest ahir la necessitat de col·laboració entre entitats locals. Un treball conjunt que necessita d’un coneixement previ i, per això, la regidoria d’entitats està fent un cens d’entitats per tal que les associacions es puguin conèixer mutuament.

Ho explica Benja Costa de la Puput.

Justament aquest treball col·laboratiu i el coneixement entre les entitats i associacions  és un dels punts que destaca Irene Lopez, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant LLuís.

A la trobada es va exposar la possibilitat de fer una fira d’entitats que ajudi a donar-se a conéixer a la població, però també per a relacionar-se entre les pròpies associacions.

L’Ajuntament ha demanat a les entitats que presentin la seva programació d’activitats fins al juliol i també la previsió per l’inici de curs, al setembre, per poder coordinar l’ús dels espais compartits, com les instal·lacions esportives o culturals així com també els recursos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics