URGENT

Ordre d’allunyament per una de les noies identificades en l’agressió a una àvia de Blanes

Compartiu aquesta història

El jutjat d’instrucció número 1 de Blanes ha dictat una ordre d’allunyament a una de les noies que apareix identificada al vídeo d’una agressió a una anciana d’aquesta ciutat veïna. La gravació, que es va fer viral, la van penjar les mateixes joves a les xarxes socials.

El jutjat ha pres declaració aquest dilluns tant a la denunciant com a la investigada, l’única major d’edat, i la resta van passar a disposició de la fiscalia de menors.

La decisió del jutge estableix que la noia no pot apropar-se a menys de 50 metres de l’àvia agredida, de qui és veïna, i ja s’ha establert per aquesta mateixa setmana data per al judici per un delicte lleu de tracte degradant i vexatori.

En aquest sentit, el jutjat conclou que el vídeo fa evident de forma clara “un abús d’autoritat de qui, essent diverses persones, escometen amb traïdoria contra una senyora gran, que es troba sola i desvalguda, i que arriba a rebre cops per part d’aquestes menors”. 

A la interlocutòria, el jutge també adverteix a la investigada que si incompleix l’ordre d’allunyament dictada podrà acordar una ordre de protecció per una distància superior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics