Bona arrencada de l’activitat a Can Batlle, reobert al públic des d’aquest dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Trobada d’elaboració del nou Pla Local de Joventut, aquest dimecres – Foto: Can Batlle

El local jove de Palafolls ha reobert les seves portes aquest dilluns, recuperant l’activitat presencial i tornant a oferir els serveis al jovent del municipi.

Després de moltes setmanes de tancament per les restriccions -les mateixes en què s’ha continuat treballant internament-, els joves palafollencs han pogut tornar al local, tant per fer-hi activitats d’oci i lleure com també de formació.

Els responsables de Can Batlle es mostren molt satisfets de la reobertura, i afirmen que ha estat positiu reprendre l’activitat presencial amb els grups que participaven en tallers com, per exemple, el de manga. En aquest sentit, malgrat que s’ha pogut mantenir un contacte virtual, la represa de l’activitat habitual ha estat una bona notícia per tots plegats.

N’ha parlat, en una entrevista a Ona Maresme, el tècnic de Joventut de Palafolls, Albert Muñoz.

La reobertura de Can Batlle ha comportat que s’hagin reprès activitats com el mateix taller de manga, i també les tardes de rap o el servei de les aules d’estudi; una reactivació que s’ha fet seguint totes les mesures de prevenció i seguretat anti-Covid. En aquest sentit, però, aquest fet comporta que ara mateix no puguin encara reobrir espais com els bucs d’assaig per a grups musicals, on no es pot garantir una correcta ventilació de l’espai.

Muñoz afirma que des de Can Batlle estan molt satisfets de la resposta del jovent a la reobertura, esperant que mica en mica es vagi retornant a una certa normalitat.

Justament, avui dimecres el local jove Can Batlle ha acollit una nova sessió per l’elaboració del nou Pla Local de Joventut, i que ha acollit aquest cop a joves que no estan vinculats actualment a cap entitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics