URGENT

Palafolls en Comú lamenta l’alternativa del parc aquàtic i demana transparència al govern local

Compartiu aquesta història

El grup municipal dels comuns a l’Ajuntament de Palafolls ha emès un comunicat reafirmant la seva oposició davant la decisió del govern de no obrir aquest estiu la piscina municipal.

La formació morada afirma que l’executiu local ha ofert alternatives “inadmissibles” després d’haver demanat marge a la població, i considera que l’opció de Marineland “no està a l’abast de les butxaques de tothom”. Els comuns afegeixen també que el parc aquàtic “no és un espai on poder deixar anar sols als nens”, cosa que, afirmen, sí que podrien fer-ho a la piscina.

Palafolls en Comú creu que la piscina s’hagués pogut obrir “sense tant d’esforç”, recordant que l’any passat va obrir les seves portes i que ho va fer, segons els comuns, “en pitjors condicions”. En aquest sentit, creuen que la fuita d’aigua i el dèficit que aquest any “semblen ser un obstacle” pel govern ja hi eren l’estiu passat.

La formació pregunta al govern sobre el cost de pintar, segellar les esquerdes i posar la piscina en marxa amb les mínimes reparacions. Afirmen que l’executiu local va parlar d’un problema de pressió per la fuita d’aigua, amb una alteració del sistema de distribució del clor, i consideren que si “es parla de tubs, no pot ser tant car”. En cas que sigui així, demanen els comuns, el govern “podria ensenyar l’estudi i el seu pressupost per ser més transparents amb el poble”.

Palafolls en Comú acaba el comunicat afirmant que el que vol fer el govern és una “reestructuració completa de la piscina, presentant-la en el seu últim any de mandat i estalviar-se el que suposa l’obertura d’aquest”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics