URGENT

El carrer Caporal Fradera de Malgrat serà de plataforma única

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar aquest passat dijous la memòria de la millora urbana del carrer de Caporal Fradera.

Segons ha informat el consistori, l’obra preveu eliminar les voreres d’aquesta via i crear una plataforma única que permeti una circulació segura integrada en les zones de vianants de l’entorn.

L’Ajuntament de Malgrat afirma que el carrer Caporal Fradera es troba en molt mal estat, amb voreres estretes i desnivellades i la calçada feta malbé. Per corregir aquesta situació, el consistori vol crear una via de plataforma única, sense voreres ni canvis de nivell, suprimint d’aquesta manera les barreres arquitectòniques.

Segons l’ens local, la voluntat és fer crear un itinerari practicable que afavoreixi la convivència ciutadana al carrer i que fomenti la sostenibilitat ambiental. Les tasques, afegeix el consistori, serviran també per canalitzar les aigües pluvials, en un carrer on l’any passat es va renovar la xarxa d’aigua a pressió.

El consistori malgratenc preveu que les obres de reforma del carrer costaran prop de 103 Mil euros, i el termini d’execució serà de tres mesos, aproximadament, un cop estiguin adjudicades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics