Aquest estiu tornarà la Zona Verda a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les zones verdes, limitades només en aquest barri, volen garantir espais per a l’estacionament als palafollencs durant els mesos d’estiu, bàsicament quan el parc aquàtic i delfinari de Palafolls està en marxa.

Quan l’aparcament del Marineland va passar a ser de pagament, molts visitants del parc envaïen els carrers de Sant Lluís a la recerca d’aparcament gratuït. El consistori va establir llavors les zones verdes per poder garantir que els vehicles que paguen els seus impostos a Palafolls poguessin tenir espais suficients per estacionar durant l’estiu.

Aquests vehicles s’han d’identificar amb una targeta verda, amb la inscripció de la matrícula del vehicle i que garanteix que està al corrent de pagament de l’impost de circulació al nostre municipi.

Miguel Ángel Marín, cap de la policia Local de Palafolls, ha explicat que enguany s’aprofitarà la unitat mòbil de trànsit que té el cos de seguretat per fer un repartiment de les targetes a peu de carrer, al mateix barri. Tot i així, Marín puntualitza que aquelles persones que hagin adquirint recentment un vehicle sí que hauran de passar pel consistori i la comissaria per gestionar la documentació.

Aquest migdia, l’Ajuntament ha informat dels dies concrets en què es podrà recollir la targeta. La Policia Local s’instal·larà a Sant Lluís amb la furgoneta entre els dies 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10 i 11 de juny, amb horaris alternats de tarda i matí -de 5 a 7 de la tarda i de 10 del matí a 12 del migdia.

L’obertura del parc aquàtic, prevista pel dia 1 de juliol, coincidirà amb l’activació d’aquest estacionament restringit, que es mantindrà en vigor fins al tancament del parc, a principis de setembre.

El que de moment no ha variat respecte altres anys és el nombre de places de zona verda que hi ha al barri, que es manté igual.

Amb la posada en marxa d’aquesta zona, Palafolls tornarà a comptar aquest estiu amb tres tipus d’estacionament: la zona blava, d’estacionament amb horari limitat; la zona verda, restringida als residents, i la zona blanca, d’aparcament lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics