Es duplica el nombre de projectes presentats als Premis de Treballs de Recerca de Palafolls

Entrega dels XIII premis de treballs de recerca. Aj. Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop tancades les inscripcions per la 14a edició dels Premis Treballs de Recerca – IV Memorial Daniel López, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament ja ha fet recompte dels projectes presentats. En total han estat catorze els treballs que han concorregut al certamen d’enguany, una xifra que pràcticament duplica el nombre registrat l’any passat.

Ara per ara, però, encara falta saber a quins àmbits -científic o social- correspon cadascun dels treballs, una tasca que ara durà a terme el jurat dels premis.

L’edició d’enguany dels Premis de Treballs de Recerca – IV Memorial Daniel López lliurarà un total de 2.000 euros en premis. En aquest cas, el guanyador del premi social i científic s’endurà 500 euros, mentre que el segon i el tercer classificats de cada categoria seran recompensats amb 300 i 200 euros respectivament.   

De moment no s’ha fet públic encara quan es durà a terme la cerimònia d’entrega dels premis, que previsiblement tindrà lloc coincidint amb el final de curs.

L’any passat, la guanyadora del premi dels treballs en l’àmbit social va ser Inés Méndez pel projecte titulat “Riure omple la vida”, mentre que en l’àmbit científic el primer premi va recaure en Miquel Salicrú, per “Ironman: la ciència de la ciència ficció”, un projecte pel qual també ha estat guardonat als Premis Recerca Jove per fomentar l’esperit científic del jovent del 2020.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics