Arrenca el procés participatiu de barris a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

EL procés participatiu de barris s’ha engegat avui a la tarda al Forroll, al barri de Sant Lluís. La primera de les sessions d’aquesta iniciativa del consistori ha començat a les 6 de la tarda, i ho ha fet amb l’assistència d’una trentena de persones.

L’Ajuntament ha apostat per aquest format de participació ciutadana, i fer-ho per barris, com a eina per conèixer la opinió dels veïns i quines són les prioritats que creuen que cal tenir en compte a les zones on viuen. A partir d’aquí, el consistori vol recollir les propostes i valorar les possibilitats d’implementar-ho

La sessió d’avui, com es farà també amb la resta de trobades, ha comptat amb la participació de dos responsables de l’empresa encarregada de dinamitzar i gestionar el procés i que han conduit el debat entre la ciutadania i la dinàmica de grup, per posteriorment recollir les visions del veïnat.

L’acte ha començat amb una presentació de l’alcalde  de Palafolls, Francesc Alemany i la regidora de Participació Ciutadana, Sònia González, i s’ha dut a terme seguint totes les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

Després de la celebració d’aquesta primera reunió amb veïns de Sant Lluís, l’Ajuntament de Palafolls preveu continuar estenent el procés participatiu a altres barris i zones del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics