URGENT

Blanes prepara una neteja del riu Tordera per culminar la Setmana del Medi Ambient

Compartiu aquesta història

El proper 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, i a la nostra zona s’organitzen diverses activitats entorn a aquesta data.

A Blanes, diversos departament del seu ajuntament han impulsat la Setmana del Medi Ambient, una iniciativa que començarà el proper dimarts 1 de juny i que s’allargarà fins el diumenge dia 6.

Al llarg d’aquests dies, escoles i entitats esportives de Blanes duran a terme neteges intensives a diversos indrets del municipi.

A nivell popular, el diumenge 6 de juny s’ha preparat una jornada de neteja de la llera del riu Tordera i també de la platja, una activitat per la qual el consistori ha comptat amb el suport de l’empresa Nora i de l’empresa Decathlon, així com de l’associació mediambiental Xatrac.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, s’han establert tres punts de concentració per fer-hi la neteja intensiva: al final de l’Avinguda Vila de Madrid, per actuar a la platja del final de S’Abanell –sense entrar a la zona protegida de la Desembocadura de la Tordera-; sota el nou pont de la carretera de Blanes a Malgrat, així com al costat de la dessaladora de Blanes, sota el pont de la GI-682.

Per participar-hi hi ha un total de 180 places disponibles, i cal inscriure’s al web experienciadeportiva.decathlon.es.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics