La festa de benvinguda a l’estiu de Palafolls incorpora botigues al carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori anunciava fa dues setmanes l’organització d’un esdeveniment per donar la benvinguda a la temporada d’estiu. Sota el nom de “Fem Palafolls” -l’eslògan amb el qual també s’ha volgut promoure el comerç local- l’Ajuntament palafollenc prepara diverses activitats durant els dies 25, 26 i 27 de juny, just després de Sant Joan.

A les propostes ja anunciades fa quinze dies pel consistori, avui s’ha conegut també la inclusió de botigues al carrer com a part de la programació dels actes.

D’aquesta manera, el programa complet promourà el comerç local amb els establiments i també l’oferta gastronòmica del municipi, el nou mercat Fora Estocs del Molí d’en Puigvert i concerts. En aquest últim cas, el Fem Palafolls comptarà amb les actuacions de Gemma Humet -el divendres- Doctor Prats -el dissabte- i Miquel Abras -que tancarà l’esdeveniment el diumenge.

Tot i que de moment no se’n coneixen més detalls, des del consistori s’ha explicat que properament es donarà a conèixer la resta d’informació sobre el Fem Palafolls, com es durà a terme i quins seran els espais concrets de les activitats proposades.

Les entrades per assistir als concerts es podran reservar al web entrades.palafolls.cat a partir del dimarts 1 de juny.

Cartell: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics