S’obren inscripcions per una nova edició del Concurs de música jove Mosca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta del certamen per a joves artistes que determina els teloners dels grups de les barraques de la Festa Major, durant l’AlterFesta.

El concurs ja ha obert inscripcions pels grups que a principis de juliol actuaran en el Festival Mosca, i serà llavors que es triaran els 3 guanyadors, els quals s’enduran 300 euros de premi i una plaça al cartell de l’AlterFesta d’enguany, que es farà del 9 a l’11 de setembre.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut, explica que enguany els grups escollits actuaran igual durant les nits de barraques, que sí que podran celebrar-se, tot i que no l’AlterFesta de la mateixa manera que es feia abans de la pandèmia.

La diferència principal de les barraques d’enguany, segons Muñoz, serà el perfil de grups que hi actuaran.

L’any passat el concurs Mosca va tenir un gran nombre de participacions, i coincidia amb un replantejament del certamen, amb un canvi d’ubicació dels concerts de l’estiu. La pandèmia, però, va impedir la celebració, i per enguany es dona prioritat als grups inscrits l’any passat. Segons Albert Muñoz, la intenció és encabir com més grups millor, també amb un canvi d’ubicació encara per determinar.

Els concerts del concurs Mosca, que serviran per escollir els grups teloners de l’AlterFesta, se celebraran el 2 i 3 de juliol, i es preveu utilitzar dos escenaris per poder agilitzar la celebració. També es comptarà amb la col·laboració dels Diablesfolls en l’organització de l’esdeveniment.

De la primera fase del concurs sortiran tres guanyadors. Un sorgirà de la votació online a través de les xarxes socials; un altre serà escollit mitjançant votacions presencials durant els concerts, i el tercer grup serà escollit segons el criteri d’un jurat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics