Tots els alumnes de 6è de primària de les escoles de Palafolls demanen plaça a l’institut

Institut Font del Ferro de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A falta d’un mes per finalitzar el curs escolar, els alumnes que deixen enrere la seva etapa d’educació primària comencen a planificar el seu salt a secundària.

Acabat el procés de preinscripció pel proper curs, tots els alumnes que estudien 6è a Mas Prats i Ferreries han reservat plaça a l’Institut de Palafolls. Només un alumne ha buscat iniciar la fase de secundària en un altre municipi a la recerca d’especialització.

Així 49 alumnes de Mas Prats i 73 de Ferreries han demanat l’institut Font del Ferro com a primera opció per l’any que ve i tots ells tenen la plaça assegurada. De fet el centre de secundària té una oferta inicial prevista de 140 places per a 1r d’ESO.

Tot i que el traspàs d’alumnes de les escoles palafollenques a l’institut és el més habitual, cada curs hi ha alumnes que trien centres de secundària d’altres poblacions veïnes, habitualment en centres  concertats.

Ara els alumnes que hagin de cursar 1r d’ESO el proper curs hauran de formalitzar les matrícules del 14 al 18 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics