Crida per convertir la plaça Major en una piscina el proper dijous

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Descontentes amb les alternatives proposades per l’Ajuntament, les associacions de veïns del Centre, Santa Maria i Sant Lluís han organitzat diferents actes de protesta per pressionar al consistori i forçar la reobertura de la piscina municipal.

Des de fa uns dies, les 3 entitats demanen als infants del nostre municipi que facin dibuixos amb el lema “La nostra piscina” per tal de penjar-los als pregoners i comerços de Palafolls. Les associacions ho consideren una manera de fer visible el descontentament de la mainada de Palafolls amb la decisió de l’Ajuntament de no obrir la piscina aquest estiu.

Les mobilitzacions, de fet, continuen. Les 3 entitats veïnals han convocat per dijous vinent una concentració a la plaça Major. La crida que han fet demana als veïns que es concentrin amb flotadors, tovalloles i altres estris habituals d’una piscina per fer pressió al consistori i obligar a la reobertura de la instal·lació aquest estiu.

Explica la iniciativa el president de l’Associació de Veïns de Santa Maria, Juan Andrés Osorio.

Aquestes, però, no seran les úniques accions de protesta que estan treballant i organitzant les entitats veïnals. 

Juan Francisco Ramírez, president de l’Associació del veïns del Centre, lamenta l’enrocament de l’Ajuntament i assegura que les excuses del consistori han anat canviant des que es va anunciar la no reobertura de la piscina. Ramírez afirma que les entitats veïnals només canalitzen el malestar del poble per la manca de la piscina aquest estiu.

Ramírez recorda que la piscina és pràcticament l’única alternativa d’oci als mesos d’estiu i la qualifica de “servei essencial” i la menys deficitària de les activitats que es fan al nostre municipi. Alhora, creu que l’alternativa del Marineland no és viable per a moltes famílies del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics