URGENT

L’Ajuntament fa una crida a comerços i establiments de restauració per inscriure’s al Fem Palafolls

Compartiu aquesta història

El cartell de la festa Fem Palafolls, amb la qual el consistori vol donar la benvinguda a l’estiu just passat Sant Joan, ja és públic des de fa diversos dies.

La proposta, com ja va avançar el consistori, vol combinar actuacions musicals amb campanyes de promoció i fires en favor del comerç i la restauració del nostre municipi, dos dels sectors especialment afectats per la pandèmia.

Per comptar amb la participació de les botigues palafollenques, el consistori anima als negocis a treure els seus productes davant mateix de l’establiment. Per a les botigues que prefereixin instal·lar la seva parada en un altre lloc, l’ajuntament ha anunciat que habilitarà un espai al centre del municipi perquè els comerciants puguin promocionar els seus productes.

Per tot plegat, des de l’Àrea de Promoció Econòmica es demana als establiments palafollencs que vulguin participar a la iniciativa que ho comuniquin posant-hi en contacte.

Ho explica Sílvia González, tècnica de l’àrea.

La proposta s’obre també al sector de la restauració, i en aquest cas el consistori fa també una crida perquè els facilitin les seves dades.

Sobretot, afirma González, és important que comuniquin també si tindran alguna oferta o menú especial per donar a conèixer, per d’aquesta manera poder fer-ne publicitat des de l’Ajuntament.

Paral·lelament a la promoció del comerç i la restauració del municipi, el Fem Palafolls també inclourà una fira Fora Estocs del Molí d’en Puigvert i els concerts de Gemma Humet, Doctor Prats i Miquel Abras. Les entrades per a aquestes actuacions es podran reservar a partir del dimarts 1 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics