Es publica el llistat d’admesos i exclosos del Casal d’Estiu de Palafolls

Foto: Casal d'Estiu de Palafolls - https://casalestiupalafolls2020.blogspot.com/
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha publicat Aquest matí de divendres el llistat de persones admeses i excloses al Casal d’Estiu municipal d’enguany. La llista s’ha fet pública un cop acabat el període d’al·legacions obert i esmenes de requeriments.

Segons informa l’Ajuntament, ara les persones admeses hauran de fer efectiu el pagament de l’autoliquidació corresponent a la matrícula als torns demanats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana sense cita prèvia. Hi ha temps per fer-ho fins el 10 de juny, i en cas de no fer-ho efectiu es perdrà la plaça sol·licitada i s’entendrà com a alliberada.

D’acord amb el calendari anunciat fa unes setmanes, la llista definitiva d’infants admesos al Casal d’Estiu de Palafolls es publicarà el dia 15 de juny al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i al web www.palafolls.cat.

El consistori informa també que es plantejarà la possibilitat d’obrir un període de matrícula oberta d’acord amb la capacitat del servei i el nombre final de places concedides, per tal que els interessats que no hagin formulat sol·licitud de plaça al casal dins el termini inicial concedit, o bé hagin resultat exclosos per no complir amb els requisits necessaris, puguin demanar la plaça en aquell moment, si és el cas.

En aquest sentit, l’ajuntament també afegeix que si finalment s’obre la matrícula oberta, aquells que hagin resultat exclosos per manca de documentació al període ordinari i sol·licitin la plaça durant la matrícula oberta no hauran de tornar a aportar la documentació inicialment presentada, sinó només la corresponent sol·licitud acompanyada dels documents que no es van presentar en el seu moment.

Consulteu aquí la Llista admesos i exclosos al Casal Estiu municipal 2021 deprés del període d’al·legacions i esmenes de requeriments

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics