L’Institut de Palafolls celebra avui l’English Day

RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els centres educatius de Palafolls participen des del 2016 d’aquesta iniciativa, que vol posar en valor la importància de l’aprenentatge i ús d’aquesta llengua.

Habitualment, les dues escoles i el centre de secundària es coordinen per oferir activitats conjuntes, però l’actual situació sanitària ha fet que cada centre treballi aquesta jornada separadament.

Avui divendres és el dia que ha triat l’Institut per fer el seu English Day. Durant tota la jornada es fan activitats d’oci, sempre en anglès, com ara un gran joc de l’Oca, un Kahoot  o també un programa de ràdio.

Un espai bilingüe, català i anglès, en el qual joves dels diferents cursos de l’institut ens faran propostes musicals, literàries o ens explicaran el propi dia dedicat a la llengua anglesa. De fet, dos d’aquests joves, l’Unai i la Paula, ens expliquen que és el que tenen preparat per l’English Day.

Aquest programa especial el podreu escoltar a les 14h, amb repetició a les 20h al 107.7 de la FM i també a través del web alacarta.radiopalafolls.cat.

L’escola de Mas Prats ha avançat a aquesta emissora que té previst fer l’English Day el proper dia 17 de juny, a tocar del final de curs, amb una jornada plena d’activitats especials en anglès per als diferents cicles i nivells. Per la seva banda, l’escola de les Ferreries enguany ha decidit aparcar la iniciativa, degut a la situació actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics