La Policia retira 22 vehicles abandonats de la via pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos també ha recuperat dos vehicles sostrets aquesta setmana amb 1 detingut

El cos local de seguretat ha retirat en els últims dies 22 vehicles, la majoria turismes, que es trobaven en evident estat d’abandonament.

Quan els agents detecten vehicles que podrien estar abandonats al carrer, en fan un seguiment per comprovar que, efectivament, no es mou i està en desús. Un cop fets els tràmits corresponents, sense que el propietari reivindiqui el vehicle com actiu, es procedeix a declarar-lo com a residu urbà i a ser retirat per la grua municipal pel seu desballestament.

El cap de la policia local de Palafolls, Miguel Angel Marin, explica que és a Ciutat Jardí i a Sant Lluís on es localitzen més vehicles abandonats 

Tot i que 22 vehicles abandonats pugui semblar molt elevat, cada any la policia retira desenes de turismes, motocicletes o furgonetes de la via pública, perque els seus propietaris se n’han desentés. En els primers tres mesos del 2019, es van retirar una 30a de vehicles abandonats dels carrers de Palafolls.

D’altra banda, avui hem conegut que la policia local ha recuperat dos vehicles sostrets. El primer un cotxe fortat a Tordera. La ràpida tramitació de la denúncia per part de la policia torderenca, va permetre que els lectors de matrícula de Palafolls detectessin el vehicle al polígon industrial del nostre municipi, on els agents el van aturar i detenir el conductor. El segon vehicle  recuperat va ser una motocicleta sostreta al barri de Sant Lluís i que la policia va recuperar hores més tard al mateix municipi.

En aquest sentit, la policia recomana denunciar ràpidament qualsevol fet delictiu ja que augmenten les possibilitats d’una ràpida resolució.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics