“Volem la piscina”: els veïns es concentren per reclamar l’obertura de l’equipament aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una cinquantena de veïns i veïnes de Palafolls s’han concentrat aquesta tarda a la plaça Major, davant l’Ajuntament de Palafolls, per reclamar la reobertura de la piscina municipal aquest estiu.

La concentració, convocada aquesta mateixa setmana per les associacions de veïns de Santa Maria, Palafolls Centre i Sant Lluís, ha volgut tenyir la plaça d’un ambient estiuenc, demanant als assistents que portessin banyadors, flotadors, tovalloles i, en definitiva, elements propis d’una piscina.

Amb xiulets i botzines, els veïns concentrats han alternat aplaudiments amb el crit unànime de “Volem la piscina”, una reivindicació que des del ple de l’abril, quan l’ajuntament va anunciar que no obriria l’equipament, s’ha convertit en un clam popular contra aquesta decisió.

Joan Ramírez, president de l’Associació de Veïns Palafolls Centre, assegura que la convocatòria volia servir per continuar reclamant l’obertura de la piscina i rebutjant les alternatives fins ara proposades pel consistori. Tant Ramírez com també Juan Andrés Osorio, de l’Associació de Veïns de Santa Maria, coincideixen a reivindicar la piscina com a equipament necessari pel poble.

En la mateixa línia s’ha expressat Irene López, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Lluís, qui també ha afirmat que l’alternativa del Marineland “no és per totes les butxaques” ni tampoc una bona opció en termes de mobilitat i accessibilitat pels més petits.

Ara per ara, les associacions de veïns neguen que hagin tingut cap contacte ni trobada amb el consistori, i de fet aquesta setmana anunciaven l’arribada d’un acord amb el parc aquàtic Waterworld de Lloret de Mar, pel qual s’oferirien preus més baixos pels palafollencs que no pas l’opció de Marineland; un pacte amb el qual les entitats veïnals continuen mantenint el pols amb l’ajuntament, però continuant insistint en què la millor opció és reobrir la piscina aquest estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics