Mor la conductora d’un turisme en un accident a la N-II a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nova víctima mortal a les carreteres de la nostra zona. L’accident ha tingut lloc aquest matí al punt quilomètric 685 de la N-II, al terme municipal de Tordera. Es tracta del tram que actualment està en obres, i segons els Mossos l’avís s’hauria rebut pocs minuts abans de les 7 del matí.

Segons informa Trànsit, per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït la sortida de via del turisme i, a conseqüència de l’accident, ha mort la conductora del vehicle, una veïna de Sant Hilari Sacalm de 32 anys.

Arran del sinistre s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Durant les actuacions dels cossos d’emergència s’ha estat donant pas alternatiu durant dues d’hores i hi ha hagut aturades de més de 5 km en els dos sentits de la marxa, tant en direcció Barcelona com en sentit Girona.

Segons informa Trànsit, amb aquesta víctima ja són 47 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics