A punt d’enllestir-se la remodelació de l’enllumenat del polígon industrial nord

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estava previst que a finals de maig s’acabessin les obres de  renovació i actualització del sistema d’enllumenat als polígons industrials del Puigvert, Vallplana i riera Roquet.

La major part de l’obra està acabada i només manca la instal·lació de l’enllumenat sota els passos de l’autopista del Maresme pel polígon, que necessita un permís especial,  i que Endesa acabi de fer els seus tràmits per poder subministrar corrent elèctric a la nova xarxa.

Fanal enretirat cap a l’interior per evitar ser malmés. RP

Una xarxa que ja existia anteriorment, però que mai havia funcionat bàsicament pel robatori sistemàtic de cable de coure, vandalisme o perquè alguns fanals estaven malmesos pels cops de camions o vehicles que maniobraven per estacionar.

Els treballs fets han reaprofitat els fanals en bon estat i n’han instal·lat una 80a més ja sigui per substituir els que estaven malmesos o per posar nous elements on abans no n’hi havia. A més, els fanals s’han enretirat de la línia de paviment per desplaçar-los més cap a l’interior, a tocar de les façanes,i evitar possibles desperfectes per vehicles que estacionen a la zona.

També s’ha fet un cablejat nou, amb noves escomeses i 3 nous quadres elèctrics que alimentaran els 184 fanals que tindran finalment aquests polígons industrials.

Pas de l’autopista pel polígon, que encara falta il·luminar. GoogleMaps

Aquest projecte també contempla la preparació i l’¡obra civil per preparar la instal·lació de les 11 càmeres de seguretat que s’han de posar en aquests polígons industrials. Ara com ara només s’han col·locat i cimentat els pals on en breu s’instal·laran les 11 càmeres de videovigilància i tota la infraestructura prèvia necessària.

Tota aquesta actuació té un cost de 320.000€, que paguen els empresaris dels polígons a través de contribucions especials,  juntament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics