URGENT

Cap ingressat per covid19 a l’Hospital de Blanes

Compartiu aquesta història

Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris, actualment ja no queda cap ingressat per coronavirus a l’Hospital Comarcal de Blanes, un cop s’hagin donat d’alta les últimes 3 persones que hi havia en els últims dies i no s’hagi registrat cap nova alta relacionada amb el coronavirus.

Des de l’estiu passat que el centre hospitalari blanenc no estava sense cap malalt de coronavirus.

Ara com ara, als hospitals de referència de la nostra zona, només queden 5  persones ingressades, totes elles a l’Hospital Sant Jaume de Calella.

Lluny queden els pitjors registres d’ingressats, a principis d’any amb més d’un centenar de persones ingressades als dos centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. A més e stracta d’hospitals comarcals, sense UCI, pel que els pacients més greus són derivats a centres més preparats com Can Ruti o el Trueta.

Pel que fa a la vacunació a Palafolls, ja s‘han administrat 4.645 dosis a palafollencs. Això vol dir que actualment gairebé la meitat de palafollencs ja té alguna protecció davant la covid19.

 S’han administrat més de 3.000 primeres dosis i més de 1500 pautes completes, o el que és el mateix, 1 de cada 6 palafollencs ja està plenament immunitzat davant el coronavirus.

La vacuna més posada, 2 de cada 3, és la de Pfizer, seguida per la d’AstraZeneca i molt menys mesura la de Moderna. Només 7 palafollencs han rebut la vacuna monodosi de Jenssen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics