Hidalga qüestiona els informes tècnics sobre les deficiències de la piscina

Hidalga durant l'entrevista. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demana al govern que escolti més als ciutadans i es deixi ajudar

En una entrevista al programa Assumptes Interns de RP, la portaveu de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, qüestiona els informes tècnics que expliquen els diferents problemes i deficiències tècniques de la piscina municipal i que avalarien la decisió del govern municipal de no obrir la piscina enguany per dur a terme importants tasques de reparació i manteniment.

Segons explica Hidalga els informes que han rebut no són concrets ni concisos a l’hora de determinar els problemes de la instal·lació. Per exemple, la portaveu morada denuncia que no  especifiquen on és la fuita d’aigua, ni quantes rajoles s’han de reparar a la piscina.

La portaveu de Palafolls en Comú recorda que tot i els problemes, el govern ha tingut temps per actuar des que va tancar la instal·lació al setembre passat i que Esquerra era  plenament coneixedora de les deficiències de la piscina abans d’entrar a governar.

Hidalga durant l’entrevista. RP

Hidalga considera una irresponsabilitat no obrir la piscina i recorda que és l’única oferta d’oci a l’estiu i torna a demanar fer un pedaç per reobrir-la enguany, igual que es va fer l’any passat.

Hidalga critica les alternatives presentades fins avui i demana una alternativa econòmica per a les famílies de Palafolls o bé la reobertura de la piscina.

Hidalga ha criticat les insinuacions que va fer l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany a finals d’abril, quan va acusar a les entitats veïnals d’estar polititzades.  

Sobre les obres de l’Skate Park, la portaveu dels comuns creu que arriben tard. I és que Hidalga considera que el govern d’esquerra no estan fent el que prometien quan eren a l’oposició ino demostren que estan preparats, referit-se a la frase de campanya dels republicans en les passades eleccions municipals.

Sobre aquests primers dos anys de mandat, Hidalga es mostra decebuda pel govern local que assegura no els té en compte i que no accepten l’ajuda dels partits de l’oposició. Un tracte que, segons Hidalga, el govern també dispensa a la ciutadania. Per això la portaveu de PeC recomana a Esquerra que sigui més obert, més proper i que escolti a la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics