URGENT

Ja es poden reservar les entrades per les festes de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

El barri recupera la celebració de les seves festes patronals i des d’aquesta setmana es poden reservar les localitats dels diferents espectacles programats.

En aquest sentit, a través de la pàgina web d’entrades de l’Ajuntament  hi trobareu l’opció de reservar pels espectacles de l’improshow i l’actuació de Javier Ginés del dissabte dia 19 de juny, a quarts de 7 i a les 8 respectivament. El tercer espectacle previst, també per aquell dissabte, el concert del raper local Akran, ja ha esgotat les localitats previstes.

L’artista local ha publicat recentment el seu treball discogràfic i pel concert a Sant Lluís comptarà amb la col·laboració del duet blanenc Joueven i Lisis  i del Dj Skollwolf.

Aquestes entrades són gratuïtes, però cal reservar la plaça a través d’aquesta pàgina d’internet per complir així amb la normativa anticovid pel que fa a aforament i traçabilitat. 

Més enllà d’aquestes actuacions la resta d’activitats no necessiten inscripció prèvia, ja que les festes de Sant Lluís s’allargaran tot el cap de setmana.

Dissabte també es preveu poder fer un concurs de dibuix, una festa de l’espuma al matí i diumenge es preveu una gimcana i  un contacontes .

Les activitats es repartiran entre la zona de la Figuerassa i el parc rere el Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics