Es rehabiliten les places d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda de davant del Respir

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament de Palafolls ha estat treballant aquest dijous en el repintat i revisió dels llocs d’estacionament situats davant del Casal d’Avis de Palafolls, just a l’accés del servei de Respir.

En concret, els operaris han estat repintant de nou les places d’estacionament destinades a persones amb discapacitat, i aprofitant aquestes tasques s’ha replantejat la distribució dels espais. D’aquesta manera, s’ha passat de 5 a 4 llocs d’aparcament, ja que s’ha redistribuït i replantejat l’espai destinat a cada plaça amb l’objectiu de fer-los més accessibles i més pràctics pel seu ús. Fins ara, aquestes places eren estacionaments en bateria convencionals, amb la indicació que es tractava de llocs per a persones amb mobilitat reduïda, però sense cap adequació especial. Ara, els espais per aparcar estan delimitats entre ells amb una franja ampla que permet una millor mobilitat dels seus usuaris.

Aprofitant aquesta actuació, també s’ha volgut repintar i afegir un pas de vianants pròxim a aquestes places, just a la cruïlla entre els carrers de Mas Pinell i Pompeu Fabra. En els extrems d’aquestes dues vies s’hi ha pintat ara dos passos de zebra, també amb l’objectiu de millorar la mobilitat de les persones que transiten a peu per aquesta zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics