URGENT

Dos detinguts i 2.300 plantes de marihuana descobertes al centre de Malgrat

Compartiu aquesta història

Un operatiu conjunt de la Policia Local de Malgrat de Mar i els Mossos d’Esquadra va permetre desmantellar el passat dimarts dia 1 de juny una plantació de marihuana al centre de Malgrat. 

En concret es van intervenir un total de 2.300 plantes de cànnabis en una nau del carrer Indústria d’aquest municipi veí.

Segons expliquen fonts policials a RP, els agents feia temps que sospitaven que rere aquesta nau, on hi ha una empresa de material elèctric, s’hi podien estar cultivant plantes de cànnabis.

Plantes comissades a la nau del carrer Indústria de Malgrat. Policia Malgrat

La policia va decidir fer una inspecció del local comercial i, en detectar alguns elements i indicis d’activitat il·legal, van decidir demanar una ordre judicial per poder inspeccionar la part del darrere del local, on se sospitava que s’estaria plantant marihuana.

Amb l’ordre judicial a la mà, l’operatiu conjunt de Mossos i Policia Local va descobrir les 2.300 plantes de cànnabis, totes elles encara de mida petita.

Els agents van detenir a 2 persones, de 32 anys d’edat, una veïna de Blanes i l’altra de les Franqueses del Vallès. Els dos eren titulars del negoci de material elèctric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics