URGENT

Jutjat un veí de Blanes per abusar i prostituir un menor

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un veí de Blanes per abusar sexualment d’un nen de 12 anys durant un any a canvi de diners i drogues. L’home, que s’enfronta a una pena de 26 anys de presó, també hauria preparat trobades sexuals d’un altre home amb el menor. 

Unes trobades que hauria gravat en vídeo, amb l’ajuda del seu germà,  per tal de poder extorquir reclamant-li 40.000 euros per evitar que difonguessin la gravació a través de les xarxes socials.

Els tres homes estan processats i el fiscal demana 5 anys de presó per l’altre home que hauria abusat del menor i 3 anys pel germà del principal acusat.

Tots tres neguen les acusacions i les defenses demanen que els absolguin.

Els tres acusats durant el judici. ACN

La víctima ha explicat que  va conèixer el principal acusat l’any 2012, quan tenia 12 anys, a través d’un amic. La fiscalia apunta que l’acusat, que llavors tenia 45 anys, sabia perfectament l’edat del menor i que els abusos van tenir lloc en “múltiples” ocasions. 

El jove ha explicat durant el judici que estava tan enganxat a les drogues que va arribar a marxar de casa i va anar a viure amb l’acusat, on el ministeri fiscal exposa que els abusos van continuar “durant aproximadament un any”.

Durant aquest temps, i segons el relat de la fiscalia, “a més de mantenir nombroses trobades sexuals amb el menor, també li hauria proposat a l’altre acusat tenir sexe amb el nen a canvi de diners”. 

És la pròpia víctima la que ha explicat que l’encontre va ser gravat en vídeo per poder-li fer xantatge a l’altre home, pel que l’acusació pública sosté que els dos germans van ordir un pla per extorquir l’altre acusat. D’entrada, li van demanar 40.000 euros per evitar que difonguessin el vídeo per xarxes socials, tot i que després van rebaixar la quantitat a 3.000 euros. Uns diners, però, que mai van cobrar.

El principal acusat ha dit que “mai” va mantenir relacions sexuals amb el menor i apunta que era el nen qui estava “enamorat” d’ell. 

El judici, que s’ha fet a la secció tercera de l’Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.

ACN / tres60.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics