URGENT

Palafolls posa damunt la taula els dubtes i inquietuds del pas de l’educació primària a la secundària

Compartiu aquesta història

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat per dijous una xerrada adreçada a les famílies que, aquest proper curs escolar, viuran el pas acadèmic dels seus fills o filles de l’etapa de l’educació primària cap a l’institut.

La xerrada, que es farà de forma virtual, té per objectiu donar eines i compartir les inquietuds entre pares i mares que es troben en aquest moment, a punt de viure el canvi d’etapa dels seus fill o filles.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, afirma que la xerrada s’ha tornat a programar enguany després de l’èxit dels dos cursos anteriors en què s’ha estat oferint.

La xerrada anirà a càrrec d’Antoni Argent, professor i formador de la Diputació de Barcelona, i s’oferirà a través de la plataforma virtual Zoom.

En aquest sentit, des de l’àrea d’Educació s’afirma que el fet que aquest cop la ponència sigui virtual no ha d’impedir que serveixi igualment per resoldre dubtes entre les famílies assistents. De fet, Rovira assegura que la intenció és centrar-se en els dubtes i inquietuds concretes que plantegin els mateixos pares i mares participants.

La xerrada, que portarà per nom “El viatge de primària a secundària”, es farà dijous a dos quarts de 7 de la tarda a través d’aquest enllaç: EL VIATGE DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA, utilitzant l’ID de reunió 875 4511 1261 i el codi d’accés 416118

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics