S’obre un periode de repesca de plaça pel casal d’estiu municipal

Casal d'Estiu de Palafolls. Aj. PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop acabat el procés normal de matrícula del casal d’estiu municipal, l’Ajuntament ha anunciat que han quedat alliberades algunes places, poques, pels diferents torns previstos al casal organitzat pel consistori.

Un cop feta la preinscripció, l’Ajuntament va dimensionar els grups del casal, però hi ha hagut baixes, modificacions de matrícula o alguns exclosos per no complir amb els requisits del servei, pel que entre dimecres i dijous es podrà aconseguir alguna de les places que han quedat lliures.

Així per la primera quinzena de juliol al torn de matí han quedat 24 places lliures, mentre que per la segona quinzena en son 25. A l’agost n’hi ha menys; 12 pel torn de matí a la primera quinzena i 16 a la segona.

En cas de ser un participant que hagi quedat fora per manca de documentació, només caldrà presentar aquesta documentació requerida entre dimecres i dijous, però en cas de ser un nou sol·licitant caldrà omplir tots els formularis d’inscripció.

Places disponibles per torn

Unes gestions que es poden fer telemàticament, però també s’ha habilitat diferents cites presencials per a l’OAC per aquest dijous al matí per fer els tràmits presencialment a l’Ajuntament.

El termini es limita a dimecres i dijous per tal de complir tot el procés abans de l’inici de l’activitat l’1 de juliol a les instal·lacions de l’escola Les Ferreries.

Enguany aquesta activitat es farà només en torn de matí, després que no es superés el nombre de demandes mínim per poder obrir els grups de tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics