“Sobre rodes”: la proposta de l’ajuntament per reobrir el nou skate park

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ja avançava fa uns dies que el nou espai lúdic de l’skate park es reactivaria de forma oficial el primer cap de setmana de juliol. Ara, l’ajuntament ha concretat que l’estrena de l’espai s’anomenarà “Sobre rodes”, i que es durà a terme entre divendres 2 i dissabte 3.

De fet, divendres es farà l’acte de reobertura del remodelat skate park, amb la nova pista poliesportiva, els nous elements i la nova Pump Track, i serà dissabte quan s’oferirà una jornada plena d’activitats al voltant ¡d0aquest espai.

Així, segons ha informat l’ajuntament, al llarg de dissabte hi haurà circuits, tastets de diferents activitats sobre rodes, exhibicions, sortejos, competicions, una bicicletada popular, tallers i stands. El consistori ha avançat que, al llarg d’aquests propers dies, s’anirà desvetllant la programació concreta.

Per participar en aquesta jornada posterior a l’acte de reobertura caldrà inscripció prèvia, que es podrà fer a través d’un formulari d’autorització paternal que caldrà entregar el mateix dissabte 3, a la paradeta que l’Ajuntament de Palafolls instal·larà al mateix recinte de l’Skate Park. El consistori entregarà una acreditació a qui s’inscrigui que servirà per participar de les diverses activitats organitzades. D’aquí, afegeix l’ajuntament, en sortirà un registre, així com la possibilitat de rebre un petit obsequi final.

De tot plegat en parla Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

El consistori puntualitza que hauran de formular les inscripcions tant els menors de 12 anys -que en aquest cas hauran d’anar acompanyats d’un adult- com els menors de 18.

De cara a la tarda, es repetiran algunes de les activitats, oferint també exhibicions concretes d’algunes de les disciplines a la Pump Track.

L’Ajuntament de Palafolls insisteix en què el projecte de renovació de l’skate park s’emmarca dins un treball “a llarg termini” que té la voluntat de “posar el jovent de Palafolls al centre de les seves polítiques”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics