URGENT

Agüera creu que el govern està desbordat o no sap gestionar

Compartiu aquesta història

En una entrevista a RP, la líder del PSC a Palafolls, Dolors Agüera va assegurar que l’actual govern d’ERC no sap gestionar o bé es troba desbordat. Ho diu en referència a l’estat de deixadesa que, segons la socialista, es detecta al nostre municipi per exemple amb l’enorme quantitat de graffitis que hi ha arreu o la manca de solucions als desbordaments dels contenidors d’escombraries.

Segons Agüera tampoc s’entén que ara que s’ha dotat de major muscul de treballadors, el consistori augmenti la despesa d’assessorament extern. La portaveu socialista, que en el mandat passat era regidora d’hisenda, es mostra preocupada també per la gestió econòmica de l’actual govern municipal.

En aquest sentit Agüera assegura que Esquerra es va trobar un consistori totalment sanejat i amb diners al calaix.

Sobre la polèmica entorn a la no reobertura de la piscina, la regidora denuncia improvisació. D’entrada afirma que la decisió de no obrir la instal·lació enguany no debia ser molt meditada quan en la revista municipal, repartida després de coneixe’s la decisió,  s’assegurava que no es tancaria cap servei municipal. També creu que les raons donades pel govern han anat canviat  passat per les motivacions econòmiques, tècniques i finalment mediambientals. Tot i això, Agüera sospita que hi deu haver alguna raó més que no s’ha donat a conèixer.

Agüera no entén què ha passat aquest hivern que no passes en els anys anteriors per no obrir la piscina.  La socialista nega que la piscina estigués sense manteniment i reivindica les inversions dutes a terme en aquest espai, tot i que reconeix que té mancances que necessiten una intervenció més gran i per això al seu programa electoral parlaven de fer una col·laboració público-privada per repensar la piscina.

Agüera emmarca les obres de rehabilitació de l’SkatePark en un intent de desviar la mirada sobre el tancament de la piscina, ja que recorda que no estava ni al pressupost municipal, pel que torna a parlar d’improvisació.

També ha defensat les actuacions fetes a Ciutat Jardí i creu que les últimes obres de reurbanització han millorat bastant la urbanització i recorda que encara no està recepcionada.

Podeu recuperar l’entrevista a Dolors Agüera a les xarxes de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics