Malgrat oferirà activitats esportives a la platja de Malgrat Centre durant els mesos de juliol i agost

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha fet públic un programa d’activitats nou de cara a aquest estiu. Es tracta de diverses propostes de caràcter esportiu i que tindran com a escenari la Platja de Malgrat Centre, just davant de la plaça de Xesco Boix.

Segons informa el consistori malgratenc, seran activitats dinamitzades per monitors del gimnàs Mes Malgrat, i es duran a terme els dilluns, els dimecres i els divendres del juliol i l’agost en dues franges horàries; unes s’oferiran de 9 a 10 del matí i unes altres de 19 a 20h.

Els dilluns al matí es preveu realitzar gimnàstica funcional, i a la tarda una sessió de zumba. Els dimecres es repetirà zumba al matí, i a la tarda s’oferirà pilates. Per últim, els divendres al matí es dedicaran a la tonificació, i a la tarda serà el torn per l’aeròbic.

Segons indica l’Ajuntament de Malgrat de Mar, totes les activitats previstes per aquests propers dos mesos són gratuïtes i es faran complint totes les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics